Emelie Ekman ny stipendiat!

Emelie Ekman från Hammarby Damfotboll tilldelades ett stipendium från stiftelsen under den historiska fotbollsmatchen på Nya Söderstadion den 25:e oktober 2015. Förutom stiftelsens diplom, så fick hon även 5.000 kr. Läs mer om vår motivering under Stipendiater här på hemsidan.

Posted in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Emelie Ekman ny stipendiat!

Bebben och Martin från Hammarby Handboll nya stipendiater

Hammarby Handboll är en av de mest framgångsrika föreningarna inom Hammarby IF under 2000-talet. Tre stolta SM-Guld i handboll 2006, 2007 och 2008. Idag gör man sin 12:e raka säsong i Elitserien i handboll. Stark jobbat!

På Bajenkvällen delar Pelle Lindberghs Minne ut två stipendier till representanter från Hammarby IF HF. Dessa värdiga mottagare är Lasse ”Bebben” Bjerén, materialare till laget i elitserien, samt Martin Sunnerstam, målvakt i Hammarbys juniorlag. Läs mer om motiveringarna här på hemsidan under Stipendiater.

Stort grattis till er båda!

Posted in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Bebben och Martin från Hammarby Handboll nya stipendiater

Tony Wågensand och Bilal Ali Mohammed stipendiater

Det är med glädje vi i styrelsen för Pelle Lindberghs Minne utser Tony Wågensand, ledare för Hammarby Fotbolls P98:or, och Bilal Ali Mohammed, spelare i Hammarby Fotbolls P01 Akademilag, till stipendiater för 2013.

Utdelning av stipendierna sker i halvtidspausen i matchen mot ÖFK på lördag 2 november. Bruno Ohlzon leder ceremonin. Läs mer om motiveringen här på hemsidan under Stipendiater.

Grattis till er båda!

Posted in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Tony Wågensand och Bilal Ali Mohammed stipendiater

Nya stipendier delas ut lördag 2 november

Styrelsen i Stiftelsen Pelle Lindberghs Minne har för avsikt att dela ut två stipendier i halvtid på Nya Söderstadion på lördag den 2 november, i säsongens sista hemmamatch mot Östersunds FK.

Mottagare är två personer som gjort insatser värda att uppmärksammas i Hammarby IF Fotbollsförening, en ungdomsspelare och en ledare. Namnen kommer att delges i morgon fredag.

Styrelsen

Posted in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Nya stipendier delas ut lördag 2 november

Monica Willberg och Benjamin Thorén våra första stipendiater!

Det är med glädje vi i styrelsen har utsett Monica Willberg och Benjamin Thorén till våra första stipendiater för Pelle Lindberghs Minne. Det är de verkligen värda! Ceremonin sker på Bajenkvällen i pausen mellan 2:a och 3:e perioden. Läs mer om motivering m.m. under Stipendiater här på hemsidan.

Posted in Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Monica Willberg och Benjamin Thorén våra första stipendiater!

Första stipendiaterna utsedda

Styrelsen har vid ett möte den 10 januari 2013, utsett två personer som har utfört, och fortfarande utför, ett mycket gediget och ideellt arbete för Hammarbys bästa. Vi kommer att publicera namnen samt motivering inom kort.

Posted in Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Första stipendiaterna utsedda

Första utdelningen i februari

En första utdelning av stipendier sker i samband med Bajen-kvällen på Hovet den 2 februari 2013 i pausen mellan 2:a och 3:e perioden.

Posted in Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Första utdelningen i februari